kiosken.net - stort utvalg av abonnement på magasiner og tidsskrifter til rabatt prisermagasin og ukebald samt gaveabonnemang eller gaveabonnement på blad, subscribe

  Hjem
Amerikanske magasin
Norske magasiner
Gratis magasin
Leie filmer
Kjøpe CD/DVD/Spill
Om oss

 

Ferienhaus in Norwegen

  

 

Om oss

Vi er av den tro at informasjon fra flere kanaler er viktig i et samfunn som stadig er i utvikling. Det skrevne ord er en god formidler av kunnskap. Vellilustrerte magasiner kan formidle kunnskap på en interressang og spennede måte. Andre magasiner fungerer imidlertid best som underholdning.

Dårlig konkuranse i Norge

I Norge er distribusjonen av utenlandske magasiner svært dårlig og konkuransen er også veldig liten. Utvalget av magasiner er lite og tilbys omtrent bare i kiosker. 

Få tilbydere og dårlig konkurranse = høye priser.

 

For kanskje å kunne øke konkuransen i Norge, noe som ville gi lavere priser, fant vi ut at vi ville lage en hjemmeside som gjorde at man kunne få tilgang til magasiner til en lavere pris. Håpet er at konkuransen skal bli merkbar og føre til reduserte priser på magasiner i butikkene.

 

Stort utvalg

For å kunne tilby magasinene til en laver pris, valgte vi å samarbeide med to av de største nettbutikkene for magasiner i USA; Magazines of Amerikca og MagazineCity. Dette gir tilgang til over 1500 amerikanske magasin. De sier seg selv at dette gir et mye større utvalg enn mann finner i kiosken. Når også prisene er omtrent de halve av hva man må betale her, så skulle valget være enkelt.

 

Vi jobber også med å gjøre magasiner fra England tilgjengelig.

 

Sikker handel

Vi har ikke tilgang til noen opplysninger om deg, heller ikke kredittkort informasjon eller annen informasjon vedrørende ditt abonnement. Abonnement informasjonen blir behandlet av MagazineCity, Magazines of America eller UKsubscribe.com, alt ettersom hvor du velger å handle. Betaling skjer via sikre kanaler.

 

Tips oss

Ønsker du å komme med tilbakemelding til oss, så kan du kontakte oss på post@kiosken.net

 

Søk etter magasin:

 

En god idé å abonnere.

Ved å abonnere på blad i stedet for å kjøpe dem i kiosken får du på de aller fleste bladene en betydelig rabatt. På utenlandske magasiner er det ekstra fordelsaktig, siden disse er høyt priset i Norge. I tillegg slipper du å betale moms og du drar nytte av den lave dollarkursen. Det er også lettvint å abonnere, for da får du ditt magasin direkte i postkassen din.

L10 Web Stats Reporter 3.15 LevelTen Hit Counter - Free PHP Web Counters
LevelTen Website Design & Web Development Firm - Dallas, Houston, Austin, Texas

 2008    Kiosken.net